Aanbieding van de maand: vertaling tegen een zeer voordelig tarief

Elke maand hebben we een andere talencombinatie in de aanbieding, zodat iedereen tegen een voordelig tarief kennis kan maken met onze vertaaldiensten.

 

  Aanbieding
Vertalingen 
Nederlands <-> Frans


€ 0,14 per woord (excl. BTW)*
(normale prijs: € 0,17 excl. BTW)

 

 

* Ongeacht vakgebied.


Stuur geheel vrijblijvend uw brondocument(en) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw documenten worden absoluut vertrouwelijk behandeld!
Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste tijd een geheel vrijblijvende offerte ontvangt!
Tevens werken we met vertaalgeheugens waardoor we evt. herhalingen/overlap met reeds eerder door ons vertaalde teksten eruit kunnen filteren waardoor de uiteindelijke prijs hoogstwaarschijnlijk nog lager uitvalt!

 

 

Weblog

  • Secuur vertalen

    Als vertaalkantoor hebben we te maken met allerlei soorten teksten die naar en uit een breed scala van talen vertaald dienen te worden. Naast een goed leesbare en correcte weergave van de tekst in verschillende talen, is het ook van belang de notatie van de gebruikte eenheden in de tekst goed in de gaten te houden.

    Lees meer...  
  • Machinevertalingen

    Op het internet figureert al enige tijd een door Google ontwikkelde vertaalmachine “Google translate”. De bekendheid van die machine zal zeker verbeteren nu Google heeft besloten de vertaaldienst ook in de webbrowser Chrome op te nemen.

    Lees meer...  

contact

Vertaalbureau Trador

Nachtegaallaan 45

4005 EB Tiel

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.