Technische vertalingen

Heeft u een handleiding, een productspecificatie, veiligheidsvoorschriften, productbrochures, softwaredocumentatie of een andere technische tekst die vertaald dient te worden? Dan bent u bij Vertaalbureau Trador B.V. op het goede adres. Al bijna 15 jaar verzorgt Vertaalbureau Trador B.V. technische vertalingen en beschikt daardoor over een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde technische vertalers met deskundigheid op uiteenlopende vakgebieden. Aangezien er bij technische vertalingen vaak sprake is van bedrijfsspecifieke terminologie onderhouden we – daar waar nodig – nauw contact met de opdrachtgever.

Voorbeelden van technische vertalingen

  • handleidingen, manuals
  • productbrochures, productspecificaties
  • software-documentatie
  • veiligheidsvoorschriften

Betrouwbaarheid & vertrouwelijkheid

Minstens even belangrijk als een vertaling die een correcte weergave is van het origineel, is een stipte levering van de vertaling (afspraak is bij ons afspraak!) en een vertrouwelijke behandeling van uw documenten. Onze vertalers hebben geheimhoudingsplicht; uw documenten zijn dus altijd in vertrouwde handen!

Waarom zou u voor Vertaalbureau Trador B.V. kiezen?

Gespecialiseerde en ervaren vertalers
Vertaalbureau Trador B.V. biedt de zekerheid dat uw technische vertaling door een gespecialiseerde en ervaren vertaler wordt uitgevoerd. Na vertaling ondergaat de tekst twee correctierondes, waarbij de tekst allereerst in samenhang met de brontekst wordt beoordeeld en vervolgens ook als zelfstandige tekst. De garantie voor perfecte vertalingen!

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
Naast de reeds aantrekkelijke tarieven werken we met vertaaltools waardoor het mogelijk is herhalingen uit de tekst(en) te filteren waardoor we behalve consistentie ook een lagere prijs kunnen garanderen.

Beursgenoteerd klantenbestand
De afgelopen 15 jaar hebben we een grote klantenkring opgebouwd in zowel de internationale als de nationale technische wereld waardoor we verscheidene technische adviesbureaus, onderzoeksinstellingen en industriële ondernemingen tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Voor referenties kunt u een kijkje nemen op onze ‘Portfolio’-pagina of contact met ons opnemen.

Neem contact op met één van onze projectmanagers (tel. 0344-661690) voor meer informatie of vraag een offerte aan via onze offerteformulier .

Naast technische vertalingen kunt u bij Vertaalkantoor Trador B.V. ook terecht voor economische en financiële, juridische, medische, creatieve, website- en softwarevertalingen.

contact

Vertaalbureau Trador

Nachtegaallaan 45

4005 EB Tiel

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.