Tolkdiensten

Vertaalbureau Trador BV verzorgt uw tolkdiensten in en uit alle talen.

Op uw verzoek kunnen wij een tolk voor u verzorgen, bijv. tijdens het passeren van notariële aktes, congressen, vergaderingen of seminars.

Wij onderscheiden de volgende tolken:

- consecutieftolk
- simultaantolk
- gesprekstolk

Consecutieftolk: deze tolk vertaalt niet gelijktijdig maar maakt aantekeningen terwijl de spreker aan het woord is. Na afloop geeft de tolk de inhoud getrouw weer. Deze tolk is uitstekend geschikt voor presentaties, congressen, kleine vergaderingen en werkt zonder apparatuur.

Simultaantolk: de tolk vertaalt vanuit een cabine terwijl de spreker aan het woord is. De luisteraars kunnen de vertaling via een koptelefoon volgen. Simultaanvertaling is geschikt voor congressen en bijeenkomsten met een grote groep deelnemers en/of veel lezingen. Voor simultaanvertaling is technische apparatuur nodig (cabines, IR-ontvangers, geluidsinstallatie, etc).

Gesprekstolk: de tolk vertaalt het gesprek zin na zin uit de ene in de andere taal en verzorgt zo de communicatie tussen gesprekspartners. Een gesprekstolk kan bijv. worden ingezet bij passeren van aktes, verhoren, medische afspraken, onderhandelingen en bedrijfsbezoeken.

Eén van bovenstaande tolken nodig? Vertaalbureau Trador maakt graag vrijblijvend een passende offerte voor u.

 

 

contact

Vertaalbureau Trador

Nachtegaallaan 45

4005 EB Tiel

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.